VectorLift

Neinvazivno lasersko podizanje obrva
● Podizanje obrva
● Zatezanje očnih kapaka
● Podmlađen prirodni izgle
● Neinvazivna procedura

Šta je VectorLift?
VectorLift  je inovativno rešenje za neinvazivno podizanje obrva i podmlađivanje gornjih kapaka. Ovaj jedinstveni protokol u 3 koraka obezbeđuje poboljšanje periokularne regije i estetike obrva putem podizanja repa obrva i zatezanja gornjih kapaka. VectorLift obezbeđuje optimalnu ravnotežu između trenutnog zatezanja tkiva (površinske kontrakcije), formiranja novog kolagena (dugotrajno podmlađivanje) i upotrebe fluensa koji su udobni za pacijenta, a da pri tom ne stvaraju neželjene efekte. Ovaj protokol je udoban i neagresivan, omogućavajući pacijentima da se odmah vrate svojoj uobičajenoj rutini.

Kako funkcioniše VectorLift tretman?

VectorLift je procedura u 3 koraka koja inovativnom simetrijom maksimizira proces kombinovanjem podizanja obrva na čelu, zatezanja očnih kapaka i zatezanja vlasišta.

Dubina penetracije sa VectorLift-om je posebno pogodna za tretmane lica jer čuva potkožno masnoće, koje je od vitalnog značaja za integritet lica. Korišćenje niske fluence i protokola hiper slaganja proizvodi dublji rast kolagena za pojačano zatezanje, istovremeno pružajući udobno iskustvo za pacijenta isporukom postepenog povećanja toplote.