Mezoterapija lica

Mezoterapija lica predstavlja proceduru kojom se pomocu vrlo tankih iglica u kožu ubrizgavaju različite supstance (kokteli) koji doprinose povećanju njene svežine, jedrosti, smanjenju sitnih pora i bora, kao i podmlađivanju.

Izbor koktela je individualan, u zavisnosti od regije, stanja kože kao i problema koji se tretira, a određuje ga lekar na samom pregledu.

 Mezoterapiju mogu da rade osobe svih starosnih grupa. 

Najčće se u koktelima nalaze hijaluronska kiselina, razliciti vitamini, minerali kao i mnogi drugi aktivni sastojci. 

Najčća regija koja se tretira jeste upravo lice jer su početni znaci starenja prvo vidljivi na licu. Pod uticajem sunca, zagadjenja, atmosferskih prilika, kao i stila zivota. Vremenom dolazi do smanjenja sinteze kolagena i elastina, stanjuje se potkozno masno tkivo i formiraju bore. 

Mezoterapija lica

Ovom procedurom upravo vraćamo koži ono sto je izgubila. 

Tehnikom povrsinskih ili dubokih uboda iglicama, osiguravamo da koktel ispolji optimalan efekat. Za svakog pacijenta je neophodno odrediti sastav mezoterapijskog koktela individualno. Procedura nije bolna ,traje izmedju 15-30 minuta i za optimalan rezultat trebalo bi uraditi nekoliko tretmana (3-5) u ramaku od po 7-14 dana kako se preporucuje. Koža nakon tretmana je vidljivo zategnuta, hidrirana i podmlađena. Neželjena dejstva su minimalna i kratkotrajna u vidu crvenila i hematoma na mestu uboda. Nakon tretmana savetuje se izbegavanje saune, bazena, i nanosenje šminke nekoliko sati, nakon čega pacijent nastavlja sa redovnim aktivnostima i uobičajenom negom.

Zakažite svoj tretman i vratite koži lica sjaj!

Zakažite svoj pregledu u AB Medicalu i ostanite ZDRAVOLEPI