Dermatološki pregledi i tretmani

Dermatološki pregledi su ključni deo našeg posvećenog pristupa nezi vaše kože, oni su važan korak ka revitalizaciji i otkrivanju vaše zdrave prirodne lepote.

Pregled traje između 20 i 30 minuta i obuhvata temeljnu anamnezu i detaljan pregled kože, vidljivih sluzokoža, noktiju, kose i po potrebi genitalne regije, kako bismo odredili najefikasnije tretmane prilagođene vašim individualnim potrebama i ciljevima.

Vaša veza sa zdavom lepotom – Dr Dejan Terzić, specijalista dermatovenerologije

Pored specijalističkog pregleda dermatologa radimo i pregled mladeža dermaskopom, a kod nas možete odmah i ukloniti benigne promene, rešiti hiperpigmentaciju kože, ali i izlečiti rozaceu, akne, gljivične infekcije ili prekomerno znojenje.

Prepustite svoju kožu u ruke stručnjaka!

“Najsavremenijim laserima poslednje generacije Fotona na bezbolan i neinvazivan način utičemo na poboljšanje kvaliteta i estetike kože, stimulaciju rasta kose kod muškaraca i žena, ali i otkanjanje ožiljaka, keratoza kao i drugih promena.”

Zakoračite u svet lepote i zdravlja kože. Zakažite svoj dermatološki pregled!

Dermatološki pregledi Specijalistički pregled dermatologa

Ako znamo da je koža najveći organ na telu i da ima zaštitnu i regulativnu funkciju, onda moramo znati da se prema njoj moramo…

Dermatološki pregledi

Dermatološki pregled sa dermatoskopom obuhvata pregled kože i sluzokože, kose i noktiju. Pregled traje oko 30minuta…

Uklanjanje-benignih-promena-RF-nozem

RF nož/radiofrekventni nož je medicinski, hirurški instrument, kojim se uklanjaju benigne promene sa kože i sluzokože.

Dermatološki pregledi Uklanjanje hiperpigmentacije

Da li znate da je hiperpigmentcija rešiva i da rešenje počinje u AB Medical-u? Hiperpigmentacije predstavljaju promene na koži.

Lecenje-Rozacee

Rozacea ili crvenilo na licu je hronično zapaljensko oboljenje lojnih žlezdi koje zahvata kožu lica kod odraslih osoba, a najčešće se javlja kod žena.

Lečenje akni i oziljaka

Savremena terapija akni podrazumeva multidisciplinarni pristup: lokalno i/ili sistemsko lečenje,određen režim ishrane…

Lečenje gljivične infekcije nokta

Laserski tretman gljivice na noktima je revolucionarna metoda za lečenje gljivica prilagođena pacijentima. To je jedinstvena i efikasna procedura koja koristi snagu Nd:YAG…

Savetovanje-i-lecenje-prekomernog-znojenja

Hiperhidroza nastaje zbog prekomerne aktivnosti centra za regulaciju temperature, a prekomerno znojenje se javlja u uslovima fizičkog napora, toplog vremena…