Uklanjanje ožiljaka

Minimalno invazivna priroda laserskih tretmana za reviziju ožiljaka znači da ih pacijenti dobro tolerišu, a brže vreme oporavka omogućava da pacijenti mnogo ranije shvate psihološki uticaj tretmana za reviziju ožiljaka.

Laseri su idealno pogodni za efikasan tretman širokog spektra ožiljnih tkiva. Er:IAG resurfacing kože se koristi za nežnu ablaciju ožiljnog tkiva i aktivaciju remodeliranja kolagena. Ožiljci od akni posebno dobro reaguju na Er:IAG tretmane. 

Za hipertrofične ožiljke, klinička istraživanja sprovedena sa Nd:IAG talasnom dužinom pokazuju dalje poboljšanje estetskog izgleda i ukupnog kvaliteta tkiva ožiljka, uključujući eritem, zapreminu, savitljivost itd.

Sa Fotoninom pionirskom terapijom za reviziju ožiljaka sa dvostrukom talasnom dužinom, i neablativne Nd:IAG i frakciono-ablativne Er:IAG talasne dužine su kombinovane kao deo jedinstvenog sveobuhvatnog režima lečenja ožiljaka, sa trenutnim vidljivim rezultatima koji prevazilaze rezultate tradicionalnih laserskih i konvencionalne tehnike lečenja ožiljaka.

Terapije za lečenje ožiljaka sa dvostrukom talasnom dužinom pružaju veoma efikasno rešenje koje ne samo da se bavi estetskim izgledom ožiljka, već pomaže i u rešavanju komplikovanih faktora sa vaskularnim sistemom hranjenja ožiljaka.

Uklanjanje ožiljaka
Uklanjanje ožiljaka
Uklanjanje ožiljaka