Smooth eye AB Medical Poliklinika Beograd

Smooth eye

Smooth eye – Oči jasne kao Sunce

Vaše oči su ogledalo duše, ali ponekad se čini da taj odraz pokazuje znakove umora i starenja. Spušteni kapci mogu biti jedan od tih znakova, dajući vašem licu umorniji i stariji izgled nego što se zapravo osećate. Ipak, nemojte očajavati – moderna tehnologija nudi inovativna rešenja, a jedno od njih je Fotona SmoothEye tretman.

Šta su spušteni kapci?

Spušteni kapci, poznati i kao ptosis, mogu se pojaviti iz različitih razloga, uključujući prirodni proces starenja, genetiku ili čak neurološke probleme. Ovaj problem nije samo estetski – može uticati i na vaše vidno polje i uzrokovati nelagodu ili čak glavobolje.

Šta je Fotona SmoothEye tretman?

Fotona Smooth Eye tretman je inovativna laserska procedura koja se koristi za podizanje i zatezanje kože oko očiju. Ovaj neinvazivni tretman koristi tehnologiju laserske stimulacije kolagena kako bi se podstakla regeneracija kože i poboljšao njen tonus i elastičnost.

Kako deluje Fotona SmoothEye tretman?

Fotona Smooth Eye tretman deluje ciljano na područje oko očiju, koristeći precizno usmerene laserske zrake. Ovi laseri prodiru duboko u kožu, podstičući proizvodnju kolagena i elastina, koji su ključni za zatezanje i podizanje kože. Osim toga, tretman podstiče mikrocirkulaciju krvi, što može poboljšati izgled tamnih krugova i oteklina ispod očiju.

Prednosti Fotona SmoothEye tretmana:

  • Neinvazivan: Fotona SmoothEye tretman ne zahteva hirurški zahvat, što znači da nema potrebe za skalpelom ili anestezijom. To znači minimalne rizike i brži oporavak.
  • Brzi rezultati: Većina ljudi primeti poboljšanje nakon samo jednog tretmana, iako se preporučuje serija od 3 do 5 tretmana za najbolje rezultate.
  • Nema downtime-a: Nakon tretmana možda ćete osetiti blago crvenilo ili minimalni otok, ali to obično brzo nestaje, posle samo par sati, omogućavajući vam da se odmah vratite svojim svakodnevnim aktivnostima.
  • Poboljšava celokupni izgled: Osim što podiže spuštene kapke, Fotona SmoothEye tretman takođe može poboljšati teksturu kože i smanjiti fine linije i bore oko očiju, dajući vam svežiji i mlađi izgled.

Spušteni kapci mogu biti izvor frustracije i nesigurnosti, ali uz Fotona SmoothEye tretman, možete ponovno osvojiti svoj pogled i poverenje. Ako tražite siguran i efikasan način za poboljšanje izgleda vaših očiju, razmislite o  SmoothEye tretmanu i ponovno otkrijte lepotu i svežinu svojih očiju.