AB MEDICAL POLIKLINIKA

AB Medical Poliklinika je savremena medicinska ustanova jedinstvenog koncepta, smeštena u srcu Beograda, na Dorćolu, namenjena klijentima koji na jednom mestu mogu dobiti vrhunske medicinske i estetske procedure.

U holističkom ambijentu, možete se prepustiti našim eminentnim stručnjacima iz oblasti dermatologije, ginekologije kao i interne medicine, a naša misija je da svaki pacijent dobije personalizovan pristup kao i maksimalnu posvećenost u rešavanju zdravstvenih problema ili estetskih antiage korekcija.

Ekskluzivnost AB Medical-a se ogleda i u samoj opremi, najsavremenijim laserima poslednje generacije Fotona koji na bezbolan i neinvazivan način utiču na poboljšanje kvaliteta, estetike kože, stimulaciji rasta kose kod muškaraca i žena, ali i u otkanjanju ožiljaka, keratoza kao i drugih promena.

Kako sam laser ima široko dejstvo, koristimo ga u ginekologiji, gde na efikasan način naš stručni tim ginekologa postiže sjajne rezultate kod žena sa dijagnostifikovanom urinarnom  inkonencijom, cistokelom kao i drugim problemima koji  obično zahtevaju hirurške intervencije i dug oporavak.

Ukoliko želite da zategnete preoblikujete telo, jačate mišiće ili iste brže oporavite posle povreda, revolucionarni Star former primenom elektromagnetnih HITS talasa (Hight Intesive TESLA magnetic Stimulation) će vam biti najbolji saveznik za lepu i zategnutu muskulaturu.
Takođe, Star Former rešava probleme urinarne i fekalne inkontinencije, hroničnog prostatisa, erektilne disfunkcije, bola u leđima kao i slabost pelvičnih mišića.

Neka Vaš najbolji i najsigurniji preobražaj počne danas u AB Medical Poliklinici!

#BuditeZdravolepi

Naš tim

Naš tim čine vrhunski lekari i medicinske sestre
sa dugogodišnjim iskustvom.

Dr Dejan Terzić
Specijalista Dermatovenerologije

Dr Miodrag Srećković
Specijalista ginekologije i akušerstva

Dr Milena Marjanović
Doktor medicine

Dr Aleksandar Radović
Specijalista interne medicine

Kl. ass dr Dragana Maglić
Specijalista ginekologije i akušerstva

Dr Šućro Madžgalj
Doktor medicine

Dr Rajko Nikolić
Specijalista ginekologije i akušerstva

Doc.dr. Rastko Maglić
Specijalista ginekologije i akušerstva

Jovana Jović
Medicinska sestra

Marija Đorić
Medicinska sestra