Dragana Blagojević Lombardelli

Dragana Blagojević Lombardelli

Holistička medicina, psihosomatika i naturopatija

Rođena je u Beogradu. Diplomirala je holističku medicinu, psihosomatiku i Naturopatiju, u Bolonji pri Institutu Riza iz Milana.

Specijalizovala je više tehnika lečenja: Bahove kapi, Refleksologija stopala i tela, Aromaterapija za masaže i oralnu upotrebu, Anti stres tehnike, Eubiotica ili prirodna ishrana, Hromo terapija i Hromopunktura po metodama Peter Mendela, Wingwave couching, Iridologija, Bars tehnika, Kvanta harmonizacija po metodi Franck Kinslow, Fito i gemmo terapija (lecenje hroničnih i autoimunih bolesti i hormonalnih poremećaja biljnim rastvorima od matičnih ćelija biljaka), oligo terapija (lečenje bolesti mineralima po tipologiji ličnosti).

  • Član je Federacije italijanskih Naturopata – Riza.
  • Osnivač je i predsednik Udruženja Naturopata Srbije.
  • Angažovana je na pripremi projekta i osnivanja prvog holistickog, akreditovanog fakulteta naturopatije na ovim prostorima.

Brojnim predavnjima, radionicama i drugim aktivnostima daje svoj doprinos u podizanju svesti o zdravlju. Među pomenutim aktivnostima izdvajaju se predavanja na temu “Holistickog pristupa deci u sportu” sa Novakom Đokovićem i dr.